Giv en gave, der virkelig har værdi - også langt ind i fremtiden

Du kan give et års medlemskab af NOAHs støttekreds og en NOAH-bog i gave til en du holder af. 

Sammen med medlemskabet kan du vælge mellem klassikeren Nogle oplysninger om den jord, vi sammen lever på (pris 200 kr.) og den højaktuelle Livet efter væksten (pris 300 kr.).

bøger

Vi sender bogen og medlemsbeviset til dig, så du selv kan overlevere gaven. Hvis ikke du ønsker at gaven skal sendes til dig, bedes du skrive en anden leveringsadresse i beskedfeltet, når du bestiller.

Pengene går til NOAHs arbejde for en bæredygtig, retfærdig og solidarisk verden. Det nye medlem får automatisk tilsendt vores nyhedsbrev, inviteres til konferencer og får tilbudt nye publikationer.

Sådan gør du

Bestil medlemskabet via formularen nedenfor. Du kan vælge mellem et års medlemskab + Nogle oplysninger om den jord, vi sammen lever på til 200 kr. eller et års medlemskab + Livet efter væksten til 300 kr. 

Du kan betale via MobilePay, med dit dankort eller ved en kontooverførsel. Vi sender dig information om, hvordan du betaler, når du har bestilt.

Når det er tid til, at medlemskabet skal fornys første gang, er det selvfølgelig op til modtageren, om medlemskabet skal fortsætte. Det er ham eller hende, der vil modtage besked om fornyelse.

  • 1 Aktuelle: Start
  • 2 Preview
Så vi kan sende nyhedsmail, invitationer til arrangementer osv.
Skriv f.eks anden leveringsadresse her