”Goddag, jeg ringer på vegne af NOAH”

NOAH foretager i øjeblikket opringninger til privatpersoner, der har været i kontakt med os gennem en eller flere af vores kampagner, indsamlinger, foredrag etc. Vi vil gerne sige tak for interessen og høre, om du har lyst til at hjælpe os i vores fremtidige arbejde ved at oprette en fast støtteaftale.

Vi ringer, fordi det gør en forskel. Din faste støtte giver os mulighed for langsigtet planlægning af vores arbejde for miljøretfærdighed i Danmark og i resten af verden.

Det er NOAH-aktivister der ringer, og lige i øjeblikket er det primært Nanna, Anna, Palle, Jesper og Mads.

Du er velkommen til at kontakte medlemsansvarlig Mads Kjærgaard Lange for uddybende information om vores arbejde, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer til telemarketingindsatsen. Det kan du gøre på tlf. 35 36 12 12 eller på mads@noah.dk.

Er det sikkert?

For at tilmelde et bidrag til Betalingsservice skal vi bruge kontonummer og CPR-nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med PBS. For at skabe tryghed om denne måde at arbejde på har vores brancheforening, ISOBRO, udsendt en pressemeddelelse sammen med PBS og Finansrådet. Se pressemeddelelse fra ISOBRO og Finansrådet på ISOBROs hjemmeside.

Kan oplysningerne misbruges?

Bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. NOAH bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice – herefter bliver de slettet. Der kommer besked fra Betalingsservice, før beløbet hæves. Man kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i sin netbank eller ved at ringe til sin bank.

Hvis man ikke ønsker at opgive sine oplysninger over telefonen, så er det til hver en tid muligt at tilmelde sig som støtte på noah.dk/støt.

Du kan altid stoppe din støtteaftale gennem enten din bank eller ved henvendelse til NOAH, hvis du ikke længere ønsker at bidrage.

Hvis du ikke ønsker at opgive dine oplysninger over telefonen, kan du tilmelde dig som støtte på noah.dk/støt.

Læs pressemeddelelse om hvor sikkert det er at tilmelde sig som støtte fra Finansrådet, PBS og Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation her.

Vi følger naturligvis brancheforeningen Isobros indsamlingsetiske retningslinjer.