Klima SOS Lav din egen Klima SOS film - det har Thomas gjort!

26. oktober 2009 · Kl. 12:07 Nyhed

Første Klima-SOS film klar - flere er meget velkomne...

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Nh7vjSX_N40.jpg?itok=PGkZQk_t","video_url":"http://www.youtube.com/watch?v=Nh7vjSX_N40","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt)."]}

Thomas, Hvorfor lige en Klima-sos film?

Det var en helt almindelig dag, hvor jeg endnu en gang var forarget over, hvordan klimaproblematikken bliver håndteret. Lige inden jeg faldt i søvn lå jeg og tænkte på, hvorfor det kan være så svært. Jeg vågner op næste morgen, og har en million tanker kørende rundt inde i hovedet. Det var egentlig sådan grundideerne for filmen blev dannet. Ideen var til at starte med, at man skulle se Danmark blive oversvømmet mens der i det ene hjørne ville blive vist det antal meter klimaforandringen vil få vandstanden til at stige med. Men allerede her skulle filmens første udfordring dog dukke op, da vi fandt ud af, at det nærmest kun vil være Sønderjylland, som vil blive ramt. Derfor blev hovederne sat i blød, og pludselig kom ideen om at hele Danmark skulle blive blåt, og så skulle der komme lidt tekst. 

Klima SOS - stop motion

Arbejdet var dog lidt større end forventet. Først skulle der klippes små papirfirkanter ud, som så skulle klæbes til med lærerens tyggegummi på alle stykker, 4 på hver, og så kunne vi begynde at sætte Danmarkskortet op. Arbejdet tog vel 2 uger for min søster og mig, så var alle 650 billeder taget og filmen kunne redigeres.

Send os en mail, hvis du laver din egen klima SOS film. Penge til dig har vi ikke, men til gengæld plads på denne side til alle Klima-SOS instruktører og deres film... noah@noah.dk

NOAHs aktive har været med Klima SOS på flere festivaler - f.eks. Roskilde og Skanderborg 2008 og igen på Roskilde i 2009. Og vi er selvfølgelig også klar på Roskilde i år.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!