Demonstration Demo mod højt dansk CO2-udslip

1. november 2010 · Kl. 11:01 Nyhed

Lørdag d. 27. november gik NOAH på gaden for at demonstrere mod de rige landes CO2-udslip.

Klædt i sort med sorte balloner illustrerede vi, hvordan Danmark sammen med blandt andre USA, er nogen af de største CO2-syndere pr. indbygger i verden.

Vi samlede underskrifter ind til vores kampagne for en klimalov, Klima SOS. Med Klima SOS kræver vi en dansk klimalov, der sikrer årlige bindende reduktioner i udledningen af drivhusgasser.

Du kan være med til at lægge pres på politikerne ved at sende et postkort direkte til en folketingspolitiker, du selv vælger. Du kan også underskrive et Klima SOS-postkort for en klimalov online.

Vi går på gaden igen i november måned. Kom og mød os til endnu en ballonaktion på Amager Torv lørdag d. 27. november kl. 12.00!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!