justice
justice

Ny kampagne Justice is everybody's business

Et olieselskab kommer til din by, tager dit land, forgifter dit vand og overudnytter lokal arbejdskraft… og der er intet du kan gøre? Mennesker og planet har længe betalt prisen for store virksomheders profitmaksimerende handlinger.

14. september 2022 · Kl. 09:32 Nyhed

Gang på gang ser vi at multinationale selskaber ødelægger, forurener og udnytter lokalsamfund rundt om i verden. Alligevel er det næsten umuligt at kæmpe imod dem ved at gå rettens vej. Ingen personer eller virksomheder bør være hævet over loven. Og alle skal kunne beskytte deres hjem, levebrød og miljø.

Lige nu er en ny lov, der kan ændre virksomhedernes status, på vej i EU. Det er vores chance for at skabe et nyt sæt regler, der vil gøre det meget lettere for folk at holde store virksomheder ansvarlige.

Men aftalen kan mislykkes hvis vi ikke hjælper til. 

Big Business ved, hvor stor en forandring det ville være. Så de bruger alt deres energi på at sikre, at der ikke sker nogen ændringer med den nye lov.

Den gode nyhed er, at vi ved, at der er forkæmpere i EU's top, som støtter den nye lov. De har mere end nogensinde brug for vores støtte og et signal om, at de ikke skal give efter for de store virksomheders lobbyarbejde.

Vil du være med til at støtte de lokalsamfund, der prøver at beskytte deres hjem, levebrød og miljø?

Så skriv under og tjek vores kampagne ud her

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!