NOAH-udstilling
Grafik: NOAH

Fernisering: NOAH-udstilling på Islands Brygge

Slutter
Biokuben, Islands Brygge Kulturhus
Islands Brygge 18, København

Velkommen til NOAHs fødselsdagsfest!I februar måned udstiller vi i Biokuben i Kulturhuset Islands Brygge og denne fredag er afsat til en lille fernisering med lidt historier og godt til ganen.NOAH har i 55 år kæmpet for at beskytte det levende miljø og for en retfærdig fordeling af Jordens ressourcer. For ren luft, klart vand og pesticidfri mad.Vi sætter en ære i at være dem, der ødelægger den gode stemning til forbrugsfesten!Gå på opdagelse i udstillingen og find glæde, fællesskab og utopiske drømme.Hvis du er mere optaget af dystopier, har vi lavet et lille uhyggeligt hjørne, hvor du kan fordybe dig i en ægte true crime-historie om vampyrblæksprutten Glencore fra vores podcastkanal Jord i hovedet.Der er mange menneskers engagement at fejre og en hel masse, der er værd at kæmpe for.Join the party!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!