EU-valg 26. maj 2019. Er du klar til at bruge din klimastemme?
90 dage til valget: Er du klar til at bruge din klimastemme?

90 dage til valget: Er du klar til at bruge din klimastemme?

24. februar 2019 · Kl. 19:38 Nyhed

Når klima og miljø stadig fylder mere i vores liv og bevidsthed, men vi samtidig har mistet troen på, at vores folkevalgte politikere kan gøre en fløjtende fis ved det, hvad gør vi så, når vi snart skal til at vælge nye folk ind i både Folketinget og Europaparlamentet?

Med tre måneder til EU-valget vil vi i NOAH bringe klima og miljø ind i valgdebatten. Det gør vi blandt andet med kampagnen Klimastemmer, som er målrettet unge medborgere i Danmark for at få dem til at overveje, hvordan EU’s politik har af betydning for vores hverdag, og ikke mindst, hvordan vi selv kan skubbe politikken i en retning, som vi ønsker.

Med hjemmesiden klimastemmer.dk giver vi løbende eksempler på unge mennesker rundt omkring i Danmark, der hver dag lever med konsekvensen af EU’s politik – men også gør, hvad de kan, for at ændre den virkelighed, de lever i, en lille smule hver eneste dag.

Biodiversitet og landbrug

Handel og energi

Politik handler ikke kun om at stemme...

...til parlamentsvalg eller folketingsvalg hvert fjerde år, men lad det være en kærkommen lejlighed til at spørge os selv: Er vi klar til at bruge vores klimastemme?

Lad os stemme politikere ind i EU-parlamentet den 26. maj, som kan lede den udvikling, vi gerne vil have, med flere rettigheder til mennesker og natur og flere restriktioner overfor kapitalstærke virksomheder.

Du kan læse om kandidaterne til europaparlamentsvalget her.

Men det må ikke stoppe her! Vi skal bruge vores klimastemme året rundt. Hvis du mangler engagement, mod, håb og idéer, så kontakt os, for at høre mere om, hvordan du kan engagere dig lokalt, hvor du bor.

Bliv aktiv i NOAH

Følg NOAH på facebook

 

 

__________________________________________________________________________

Klimastemmer.dk er støttet af Europanævnet og Erasmus+-programmet.

      Nævnet

 

EU

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!