• Hæfte
  • 20 sider

Det lange spil om klimaet - historien om de internationale klimaforhandlinger, deres baggrund og EU

Historien om de internationale klimaforhandlinger er historien om handlingslammede politikere i Danmark, EU og andre lande, om magtens magtesløshed og om grådighedens sejr over fornuften.

1. januar 2016 · Kl. 11:31 Materiale

Det internationale hasardspil om klimaet kan meget let ende i en katastrofe for menneskeheden. I over 20 år har pilen peget i den retning, og det gør den stadig – også efter Paris-aftalen.

Publikationen er udgivet i sammenhæng med en serie af klimafilm, der også er produceret med støtte fra Europa-Nævnet og Undervisningsministeriets Udlodningsmidler, bl.a. den tilhørende Historien om de internationale klimaforhandlinger og filmen Det lange spil om klimaet, slutspil i Paris

Alle fem film findes på NOAHs YouTube-kanal NOAHkanalen

Udgivelsen er støttet af Undervisningsministeriets Udlodningsmidler og Europa-Nævnet.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!