Eventets artwork
Grafik: NOAH

Miljø & Mad #8: Vandmiljøet, Vandrammedirektivet og udvandingen af vores naturbeskyttelse

Slutter
NOAH
Studiestræde 24
Tilmelding

Næste omgang af Miljø og Mad, nummer otte i rækken, finder sted i NOAH's egne lokaler den første aften på vores halvårsmøde! Vores bud på et årsmøde/generalforsamling. 

Så udover det sædvanlige oplæg om miljøpolitik og et gratis måltid økologisk og vegansk mad, er det altså også en mulighed for at møde flere af os NOAH-aktivister end normalt. 

På aftenen vil NOAH-aktivist Emil Brix holde et oplæg om Danmarks vedvarende og manglende opfyldelse af EU's Vandrammedirektiv - en historie der involverer vildledning fra ministre, alarmisme uden handling og et industrielt landbrug, som konsekvent har afvist og undermineret videnskabens analyser, konklusioner og råd. 

Derudover vil NOAH's vandmiljøgruppe vise en film og fortælle om deres erfaringer med undersøgelser af det danske vandmiljø, samt hvad der er problemernes rødder og løsninger.  

Vi ses! 

Finansieret med tilskud fra Europa-Nævnet. Ansvaret for indholdet er alene tilskudsmodtagers.

Tilmelding

Navn

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!