https://images.pexels.com/photos/2869215/pexels-photo-2869215.jpeg?cs=srgb&dl=architectural-design-architecture-ceiling-2869215.jpg&fm=jpg

Lobbyisme i Danmark

Slutter
Global Aktion
Wesselsgade 2, st 2200 København N. Danmark
Tilmelding

Danske politiske institutioner udsættes i stigende grad for ureguleret lobbyarbejde fra erhvervslivet. Mangel på regulering (som f.eks et lobbyregister) og mangel på åbne kalendere gør det vanskeligt at holde de magtfulde til regnskab. Workshoppens formål er at dele viden om regler/love og nødvendige politikker for at takle problemet.

NOAH vil derfor i samarbejde med Global Aktion, Frie Bønder Levende Land og BJMF skabe et netværk, der har til formål at sætte fokus på og holde øje med industriens lobbyisme i Danmark og vi har brug for din hjælp. Du er derfor inviteret til deltage i, og fra start sætte præg på, netværkets udformning. 

Der vil være oplæg fra udefrakommende eksperter som Kenneth Haahr fra Corporate Europe Observatory og Tobias Clausen fra Enhedslistens sekretariat, efterfulgt af fælles diskussion og orientering om projektets videre forløb. Aftensmad er inkluderet.

Første gang vi mødes er til en workshop d. 1/10 kl 17.00 - 20.00 i Global Aktions lokaler på Nørrebro.

I løbet af 2019 vil der følge yderligere to workshops med fokus på hvordan vi opbygger vi et netværk og udvikler fælles vision, mission og strategi. På baggrund af de 3 workshops opbygges netværket og der udarbejdes en briefing om industriens lobbyisme som lanceres sidst på året.

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview

Tilmeld

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!