Folkering om Amager Fælled

Amager Fælled

Vi danner en ring rundt om hele Amager Fælled for at bevare den grønne plet i hjertet af vores hovedstad.

Vi skal stå sammen og sende et højt og klart budskab til vores politikere: Naturen er ikke til salg!

Det er ikke for sent og kun ved at stå sammen kan vi redde de sidste rester af en mangfoldig natur. I dag er det Amager Fælled, og hvem ved hvor det er i morgen?

For at sende dette budskab skal vi møde talstærkt op. Vi skal være ca. 8.000 demonstranter, der vil danne én kæde langs Artillerivej, Njalsgade, Ørestads Blvd. og Vejlands Allé og derved slutte ring om hele Amager Fælled.

Planlægningen er i fuld gang og mere information vil blive offentliggjort efterhånden som vi nærmere os begivenheden og detaljerne falder på plads.

Du kan også hjælpe med forberedelserne. Vi skal have budskabet ud til så mange som overhovedet muligt, kun #FællesOmFælleden kan vi løfte denne opgave, del begivenheden i dit netværk.

Husk også at skrive under for bevarelsen af Amager Fælled her

Læs mere om folkeringen på Facebook

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!