urandebat

Debatarrangement om europæisk og dansk energipolitik

Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg
Tilmelding

Debatmødet varer fra kl. 13-15. Arrangeret af NOAH, Nyt Fokus, VedvarendeEnergi, IDA Grøn Teknologi, Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi og Det Økologiske Råd.

Anledningen er Claude Turmes’ nylige bog om de sidste årtiers europæiske energipolitik, der netop er udgivet i en engelsk version. I den første halvdel af mødet vil Martin Lidegaard, der har skrevet forordet til den engelske version af bogen, med udgangspunkt i denne interviewe og føre en samtale med Claude Turmes om europæisk energipolitik og den europæiske energiomstilling. I den anden halvdel er planlagt en paneldebat, der bl.a. berører det kommende danske energiforlig. SF’s energi- og klimaordfører i Folketinget, Pia Olsen Dyhr, og næstformanden for Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalg, Lea Wermelin fra Socialdemokratiet, deltager. Desuden deltager direktør Christian Kjær fra Danmarks Vindmølleforening, branchedirektør i Dansk Industri Troels Ranis, Klima- og miljøchef John Nordbo fra WWF Verdensnaturfonden og sekretariatsleder Christian Ege fra Det Økologiske Råd. Formanden for Klimarådet, Peter Birch Sørensen, er ordstyrer.

Arrangementet er engelsksproget. Deltagelse er gratis og der serveres forfriskninger i pausen og efter mødet.

Kom venligst i god tid (ca. ½ time før) pga. sikkerhedskontrollen ved Christiansborg. Indgangen er til højre for hovedindgangen. Socialdemokratiets gruppeværelse ligger i stueetagen, bag ved Fællessalen, til venstre når man kommer op ad trappen.

*For mere om bogen, se venligst: http://energyblog.claudeturmes.lu/my-book/english-version-of-my-book-is-now-available/

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview

Tilmeld

divider

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!