DE TEKNOLOGISKE LØSNINGER som skal løse det hele - hvad kan de egentlig?
DE TEKNOLOGISKE LØSNINGER som skal løse det hele - hvad kan de egentlig?

DE TEKNOLOGISKE LØSNINGER som skal løse det hele - hvad kan de egentlig?

Slutter
Sager der Samler
N. J. Fjordsgade 2, Bygning D, første sal ,Aarhus

Foredragsrækken om ”de største udfordringer fortalt af de mest kompetente”

Aftenens program:
 19:05 - Velkomst, praktiske informationer, kort præsentation af aftenens tema og jer som foredragsholdere - NB: venligst send to ord om jeres meritter/arbejdsfelt til mig på mail

19:10 - Foredrag om CCS - med fokus på fx
 

  •  Hvad er dets konsekvenser for klima og miljø. Løser det nogle af vores kriser? Hvad koster det i energi? Hvad er dets konsekvenser for brugen af biomasse? Er lagring i undergrunden sikker? Er teknologien udviklet?
  • Hvor meget satser regeringen på CCS økonomisk, og hvor langt er man i processen med implementering? Hvad kan vi i de grønne bevægelser gøre?

 20:10 - Kommentarer, spørgsmål, debat 20:35 - Foredrag om PtX - med fokus på fx

  • Hvad er hele formålet med PtX? - er det at kunne fortsætte som vi plejer med alle former for transport fx, dvs. afkoble transport fra klimavirkning? Kan man sige, at PtX er greenwashing? Hvad er PtX helt konkret: de tre hovedformer, metanol, ammoniak, brint. Hvilke former bruges til hvilke former for transport - fly, skibe, lastbiler.
  • Hvad er konsekvenserne af hver af disse? Hvor langt er man teknisk set i udviklingen af dem? Hvad koster de hver især i penge, hvad koster de i klima, ressourcer, biodiversitet etc.? Hvor meget eller lidt af vores store udfordringer løser de? Hvor meget satser regeringen på PtX med økonomi og politiske reformer, og hvor langt er man med implementeringen?  Hvad kan vi i de grønne bevægelser gøre?

 21:35 - Spørgsmål kommentarer, debat

22:00 - Farvel Læs mere om foredragsrækken

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!