Bier og biodiversitet

Bier og biodiversitet - Kan EU eksistere uden bier?

Slutter
Det Fri Gymnasium
Møllegade 26, 2200 Kbh N

Hvis man interesserer sig bare en smule for miljø og natur, så ved man allerede godt, at bierne og biodiversiteten både i Danmark, i EU og i resten af verden er presset. Men hvad betyder det egentlig? Hvilken betydning har det for os, når bierne langsomt forsvinder? Og her taler vi ikke om produktionsdyret honningbien, men om de flere hundrede arter i Danmark og Europa, der hvert år fortrænges i stadigt større grad pga. vores intensive landbrugspraksis, vores produktionsmetoder og vores overforbrug af jordens ressourcer. 

Ungdom NOAH holder i samarbejde med Miljøudvalget på Det Fri Gymnasium en workshop, hvor vi sammen bliver klogere på bier og biodiversitet og på, hvad vi i EU skal gøre for at redde os selv og bierne.

EU Nævnet logo

Eu logo

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!