Stop udvidelsen af Københavns Lufthavn

Aktion "Stop udvidelsen af Københavns Lufthavn"

Slutter
Nørreport Station

Københavns Lufthavn har planer om at udvide kapaciteten fra 30 millioner passagerer årligt til 40 millioner og muligvis helt op til 60 millioner. Det giver ingen mening i en tid, hvor vi som samfund er i gang med at lære at leve bæredygtigt. Derudover går de stik imod Danmarks internationale forpligtelser i Paris-aftalen.

MEN: Udvidelsen er ikke godkendt endnu; den skal først vedtages i Folketinget. Dette betyder, at vi har mulighed for at standse den!

Derfor forbereder vi en aktion i Global Week For Future, og du er velkommen til at være med. Se også artikel om topmøde i FN's luftfartsorganisation, som finder sted i samme uge.

Aktionen varer cirka to timer. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til stopudvidelsen@protonmail.com.

Vi håber du vil være med, og glæder os til at sætte fokus på det eneste rigtige at gøre - nemlig at stoppe udvidelsen af Københavns Lufthavn!

Medbring dit rejsekort.

Se Bevar Jordforbindelsens opslag på Facebook.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!