Ungdom NOAH på Folkemødet

Fremtidens madsystem Ungdom NOAH gik i dialog med folket på Bornholm

24. juni 2019 · Kl. 14:32 Nyhed

Dette års netop afsluttede Folkemøde på Bornholm havde for andet år fornøjelsen af Ungdom NOAHs tilstedeværelse. Og det gik ikke stille for sig. 

I en sky af øko-glimmer og til smagen af biodynamisk og lokalproduceret kartoffelsalat gik de i dialog med folket om fremtidens madsystem. 

Ungdom NOAH lavede blandt andet en madkaravane på folkemødepladsen, hvor de turnerede rundt og serverede kartoffelsalat og diskuterede fremtidens madsystem med de fremmødte.

Derudover deltog Ungdom NOAH i flere debatter og arrangementer i det helt nye Klimatelt, hvor de sammen med 20 andre organisationer havde sammensat et flot program af velbesøgte events. Ungdom NOAH stod selv for arrangementet "Hvilket madsystem vil vi have?", hvor interesserede igennem en workshop kunne komme med inputs til et madmanifest. 

Sif og Folket
Sif fra Ungdom NOAH går i dialog med 'folket' om fremtidens madsystem på dette års Folkemøde på Bornholm. 

 

Lækker kartoffelsalat
Så bliver det ikke meget bedre: kartoffel- og aspargessalat med radiser og spirer fra bornholmske gårde i en lækker plantebaseret dressing. Velbekomme!

 

 

Ungdom NOAH i dialog

Turen blev støttet af Erasmus+ som en del af projektet Growing Together. 

Carrot

EU-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!