Video Se NOAHs to nye film om de internationale klimaforhandlinger

29. januar 2016 · Kl. 14:26 Nyhed

NOAH har netop udgivet to film om historien om de internationale klimaforhandlinger, hvoraf seneste eksempel er COP21 i Paris samt om omstillingen til en lokalt ejet vedvarende energiforsyning. Begge film er velegnet til undervisning på gymnasialt niveau.

Filmene er støttet af Undervisningsministeriets Udlodningsmidler og Europa-Nævnet.

Historien om de internationale klimaforhandlinger (2016)

Verdens lande besluttede allerede i 1992, at menneskets påvirkning af klimaet ikke måtte udgøre en fare for vores samfund og for miljøet. Men siden er der kun sket meget lidt på trods af løbende internationale forhandlinger, og nu ser det ud som om, klimaændringerne er ved at nå et kritisk punkt.

 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Wk_EqfNx-PI.jpg?itok=w8DbzR7r","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=Wk_EqfNx-PI","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt)."]}

 

Lokal energi - omstilling med engagement (2016)

Den store omstilling til en vedvarende energiforsyning kræver hele befolkningens opbakning. Filmen sætter fokus på, hvordan man kan opnå lokalt ejerskab til og engagement i sin fremtidige energiforsyning med vedvarende energi, hvordan man organiserer sig samt hvilke barrierer for det lokale engagement, man møder.

 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/5hTuVClORUE.jpg?itok=le82mrB7","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=5hTuVClORUE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt)."]}

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!