Naturskole
Naturskole

Kom med NOAH's naturskole 2023

NOAH afholder for tredje gang NOAHs naturskole, når vi skal rundt i landet, samt et smut over sundet, til nogle af de fantastiske naturområder, som er en del af den fælleseuropæiske naturarv. Danmark har nemlig forpligtet sig til at beskytte og monitorere en række af vores mest diverse naturområder under EU’s naturbeskyttelsespolitik - hvilket udmønter sig i de såkaldte Natura 2000-områder.

11. april 2023 · Kl. 20:19 Nyhed

Men hvilke områder er der tale om, og hvilke arter gemmer de på? Hvordan beslutter man hvad, der skal beskyttes og hvad der kan risikere og blive bebygget? Hvor godt virker beskyttelsesprogrammet i det hele taget, og er det overhovedet muligt at beskytte naturen, når EU’s landbrugspolitik samtidig tilgodeser de store industrielle landbrug?

Alt dette vil vi forsøge at finde svar på, når en række dygtige naturguider viser os rundt i de beskyttede naturområder i foråret og sommeren. Nogle af områderne er du nok bekendt med, men vi tror, at det for langt de fleste, vil være nye steder, man kan lære at kende og måske endda knytte sig til.

Kom f.eks med ud på heden og lær sommerfuglenes liv at kende, når sommerfugleekspert Emil Blicher Bjerregård viser os rundt på Melby Overdrev. Hør om de vilde lokaldramaer, der kan udspille sig, når en gruppe dedikerede borgere vælger at sætte sig op mod den lokale svinebaron, når Helene Meden Hansen viser rundt i Tuse Næs. Eller kom ud og led efter havørnepar i hele Københavns baghave, når Nikolaj Noel Christensen viser os Kalvebod Fælled fra et ornitologisk perspektiv.

Læs mere og tilmeld dig her.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!