vindmølle

Grøn dannelse NOAH vinder pris

I tre år har NOAH været en del af det europæiske projekt School of Sustainability. Projektet har sat dannelse og interaktive metoder i hjertet af arbejdet for den grønne omstilling. Som del af projektet har NOAH oprettet Ungdom NOAH og lavet kurser på Jyderup Højskole.

29. januar 2019 · Kl. 09:45 Nyhed

NOAH og vores europæiske netværk Friends of the Earth Europe har vundet Gene Awards, for at skabe et initiativ der udfordrer menneskers opfattelser af verden og inspirerer til positiv forandring, lokalt og globalt gennem kreative, participatoriske og innovative metoder. Vores arbejde er blevet anerkendt for at "have skabt en stærkere analyse af udviklingsproblematikker, særligt i forhold til miljøretfærdighed og for at have skabt handlekraft".

Læs mere om vores arbejde med grøn dannelse.

Læs mere om School of Sustainability.

 

 

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!