årsrapport 2013

NOAH årsberetning 2013

Læs om året der gik i NOAH i 2013.

1. marts 2014 · Kl. 21:27 Årsberetning

For første gang i NOAHs historie skrev vi i 2013 et strategipapir med organisatoriske og miljøpolitiske målsætninger for 2013-2015.

Strategipapiret med titlen ”Bæredygtig Omstilling” er vores forsøg på at iscenesætte den store opgave vi som organisation står overfor i de kommende år.

Vi har i 2013 haft en masse aktiviteter inden for kendte områder som trafik, energi, klima, fødevarer, ressourcer og forbrug samt modvækst og herudover har vi haft et fortsat stort fokus på organisationsudvikling og en bæredygtig økonomi.

NOAHs arbejde er kun muligt på grund af de mange private støttebidrag, små og store, vi modtager. Og vi kan fortsat bruge al den støtte, vi kan få. Tusind tak til vores trofaste støttekreds.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!