Amager fælled kvarter
amager fælled kvarter

Amager Fælled Kære KRAK - respektér venligst demokratiet

30. juni 2017 · Kl. 10:40 Nyhed

Åbent brev til Eniro:

Kære Eniro Danmark A/S

Att.: Administrerende direktør Fredrik Sandelin

Det er med stor forundring, at vi - Amager Fælleds Venner og medunderskrivere - opdagede, at det endnu ikke planlagte byggeri ”Ørestad Fælled Kvarter” tidligere kaldt ”Amager Fælled Kvarter”, allerede inden lokalplanen er vedtaget, har fundet vej til danskernes KRAK-kort. 

Udover, at Københavns borgerrepræsentation naturligvis endnu ikke har godkendt lokalplanen for ”Ørestad Fælled Kvarter” for matriklen 182c Eksercerpladsen, København, er byggeriet genstand for en stor debat og uenighed i offentligheden og i Københavns Borgerrepræsentation[1].

Vi vil med dette brev gøre opmærksom på, at informationen i jeres kort kunne få betydning for den demokratiske debat vedr. byggeriet, idet jeres kunder, og derved mange borgere, kunne opfatte det som om byggeriet er besluttet.

Derved risikerer vi, at urigtige fakta kommer til at spille en rolle i vigtige demokratiske beslutningsprocesser – i dette tilfælde i lokalplansprocessen og det kommende kommunalvalg i november 2017.

For at rette op på denne utilsigtede politiske indblanding anbefaler undertegnede parter derfor, at Eniro Danmark A/S fjerner denne fortegnelse på jeres kortmateriale.

Med venlig hilsen

Amager Fælleds Venner - Steffen Rasmussen, Frej Schmedes, Klaus Mygind

Amager Vest Lokaludvalg - Formand André Just Vedgren og tovholder Erhardt Franzen

Danmarks Naturfredningsforening København - Formand Louise Holst Hemmingsen

Verdens Skove - Andreas Petersen, Bestyrelsesmedlem

Miljøorganisationen NOAH - June Rebekka Bresson

Miljøpunkt Amager - Centerleder Claus Knudsen

Børn i byen - CEO Caroline Meldgaard

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!