Høring Hvad mener du om EU’s landbrugspolitik?

21. maj 2010 · Kl. 12:43 Nyhed

Omlægningen af EU's landbrugspolitik er i høring indtil den 3. juni. NOAH Landbrug og Fødevarer opfordrer derfor dig til at sige din mening om Den Fælles europæiske Landbrugspolitik.

Den europæiske landbrugspolitik skal revideres, og derfor har EU iværksat en bred offentlig høring, hvor alle EU-borgere har mulighed for at give deres mening om landbrugspolitikken til kende.

Borgernes input vil indgå i den efterfølgende politiske proces, som skal munde ud i en endelig vedtagelse af ændringen i 2013.

NOAH Landbrug og Fødevarer mener, det er afgørende, at danske borgere bliver bekendt med denne mulighed for at blive hørt. Derfor opfordrer vi dig til at give din mening til kende på kommissionens hjemmeside. Du kan svare på dansk indtil den 3. juni.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!