kød atlas
kød atlas

Hør om ny publikation EU's rolle i den globale kødindustri

Kom med når NOAH præsenterer sin nyeste publikation - Kødatlas 2022. Om kødindustriens mange problemer, men også om de potentielle veje ud af flæskesuppedasen.

4. maj 2022 · Kl. 10:59 Nyhed

Udgivelsen er en helhedsanalyse af den industrielle kødindustri, som har presset både naturlige og sociale grænser til bristepunktet. Hør om hvordan en lille gruppe multinationale giganter har taget grebet om vores madsystemer, med fatale konsekvenser for mennesker og økosystemer til følge.

Men hør også om de mulige løsninger. Om det massive reformpotentiale i den fælles landbrugspolitik. Om regenerativt jordbrug, pastoralisme og madsuværenitet. Om det utrolige potentiale i et plantebaseret og regenerativt madsystem og om de allerede eksisterende handlingsfællesskaber, der skal få os derhen.

Læs Kødatlas her.

Europanævnet

disclaimer

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!