• Rapport
  • 76 sider

Kødatlas 2022 - Fakta og figurer om de dyr, vi spiser

4. maj 2022 · Kl. 10:57 Materiale

Kødatlas 2022 er en helhedsanalyse af den konventionelle kødindustri og af den lovgivning i EU og på globalt plan som er rammerne omkring den. Det er samtidig en henvisning til nogle af de mange eksisterende alternativer, som peger på en vej ud af det miljønedbrydende madsystem vi har i dag. 

Tværfaglighed karakteriserer også udgivelsen og du kan således både læse om emner såsom EU-lovgivning, pesticidforbrug, finansiering af kødsektoren og arbejdsforholdene på de store slagterier.

Udgivelsen er passende til elever på gymnasielt niveau og er både relevant for undervisning i samfundsfag og naturgeografi eller i tværfaglige undervisningsforløb om klima og miljø. Er du interesseret i at NOAH kommer ud og afholder et kort undervisningsforløb baseret på Kødatlas 2022? Så skriv til oversætter og projektmedarbejder Emil Weis Brix på email - emil@noah.dk

Europanævnet

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!