Institut for evige utopier
utopier.dk

Webinar: Utopien om arbejdstid

Slutter
Webinar

Spis din frokost i godt selskab samtidig med, at du får et lille indblik i, hvordan vi kan bruge utopier til at skabe en bedre verden!

Spis din frokost i godt selskab samtidig med, at du får et lille indblik i, hvordan vi kan bruge utopier til at skabe en bedre verden!

Du inviteres hermed til NOAHs frokostwebinarer om utopier. Webinarerne varer en halv times tid og foregår via Zoom.

Mandag den 29. november kl. 12.30-13.00 dykker vi ned i en konkret utopi om arbejdstid.

Link: https://noah.us2.list-manage.com/track/click?u=1fdea45580b1aff77cabe717…

NOAH har i samarbejde med kunstneren Annika Nilsson udgivet hjemmesiden utopier.dk for at fremhæve det lystbetonede, i en tid hvor meget handler om dystopier. Det er i den anledning vi afholder de to webinarer.

De færreste ser EU som en utopi. Tværtimod er EU i dag måske mest kendt for bureaukrati, tunge processer, politiske studehandler, lobbyister og grundlæggende værdier om vækst og mere vækst. Men EU startede som en utopi. Hør hvordan det hænger sammen og få en introduktion til utopier ved det første frokostwebinar mandag d. 15. november kl. 12.30.

14 dage senere, mandag d. 29. november kl. 12.30, tager vi utopien om nedsat arbejdstid under kærlig behandling. Vi har nemlig foreslået, at EU nedsætter den ugentlige arbejdstid til 25 timer. Som modydelse skal borgerne transportere sig langsommere og bruge mere tid på omsorg for børn, ældre og syge.

Vi håber du har lyst til at deltage - og sig det endelig videre!
Mange hilsener
NOAHs Institut for Evige Utopier

 

Støtte

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!