Baltic Pipe Nej Tak

Odense SØ: Borgermøde om Baltic Pipe

Slutter
Davinde Forsamlingshus
Vandmøllevej 12, 5220 Odense SØ

Vi mødes til snak om, hvad Baltic Pipe er for et projekt. Hvad er formålet med at grave en gasledning ned hele vejen tværs over Danmark? Man vil få mulighed for at stille spørgsmål til forskellige interessenter i projektet

Aftenens program:

Vi starter med en kort velkomst v. Kirsten Henriksen, hvorefter hun giver de fire oplægsholdere 10-15 minutter til at fremlægge deres syn på sagen.

De 4 oplægsholdere er:

  1. En projektleder fra Energinet
  2. Anders Lassen – Lodsejer
  3. Jacob Sørensen – Miljøbevægelsen NOAH
  4. Nanna Lehrmann – Journalist - Min klimakamp

Efter deres oplæg vil der være tid til diskussion ved bordene, og efterfølgende får man mulighed for at stille spørgsmål til de fire oplægsholdere.

Kom til Davinde, og lad os alle få en god diskussion om denne gasledning, som skal forsyne Polen med gas fra Norge. Hele Baltic Pipe projektet har indtil nu været præget af et stort demokratisk underskud.

Bygger projektet på storpolitiske aftaler, som den almindelige dansker ikke må høre om? Hvordan kan gasledningen eventuelt gavne Danmark, og hvilke ulemper medfører den? Er gasledningen miljømæssigt og økonomisk forsvarlig, hvordan påvirker den naturen, er der eksplosionsfare? Dette kunne være bare nogle af spørgsmålene, du har lyst til at høre nærmere om!

Der vil være kaffe/te og boller samt mulighed for at købe øl og vand.

Vel mødt i Davinde forsamlingshus :)

NOAHs deltagelse støttes af Europa-Nævnet

støttet af Europa-Nævnet

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!