indflytterfest
Grafik: NOAH

NOAH indflytterfest

Slutter
NOAHs nye sekretariat
Studiestræde 24
Tilmelding

Vi er flyttet - og det skal fejres! NOAH inviterer til indflytterfest på Studiestræde 24, 2. sal, 1455 fredag d. 24. november kl. 17.00.

De første timer bliver fyldt med rundvisning, anekdoter, NOAH-kage, taler, sange og lidt mad. Hvis du kommer dér, må du meget gerne tilmelde dig, så vi ved hvor mange sandwich vi skal smøre til aftensmaden.

 

Skal du ikke spise med, men vil du bare gerne feste - ja så duk endelig op! Der vil være støttebar med gode drinks, musik og dans fra kl. 19.00.

 

Siden 1992 har NOAH boet på Nørrebrogade, men de seneste år er vi vokset ud af lokalerne, og derfor har vi fundet noget mere plads.

 

Skæbnen (eller hvad det nu er) vil, at vi er flyttet tilbage til der hvor vi i sin tid flyttede fra, nemlig Studiestræde 24.

 

Vi glæder os til at se dig!

Mange kærlige hilsener

NOAH

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview

Tilmeld

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!