Emmeline Werner
Emmeline Werner

Miljø & mad #5 - Dansk kolonialisme og klima

Slutter
NOAH
Nørrebrogade 39, 1.tv
Tilmelding

NOAH inviterer til femte omgang af Miljø & Mad, hvor du igen vil kunne blive oplyst om et miljøpolitisk emne og få fyldt maven med lækker, økologisk og plantebaseret mad - det hele ganske gratis! Denne gang handler det om Dansk kolonialisme og klima - for hvordan hænger vores fortid som kolonimagt egentlig sammen med de klimaforandringer, som vi oplever i moderne tid?

Det giver vi et bud på, når vi inviterer dig til en audio byvandring i Frederiksstaden med efterfølgende foredrag og falafler på NOAHs kontorer på Nørrebrogade.  

PROGRAM

Kl. 17-18: Byvandring i Frederiksstaden: Vi mødes ved Kgs. Nytorv. Medbring en smartphone og høretelefoner, hvis muligt, da byvandringen fungerer som en podcast, du lytter til undervejs. Alternativt kan man gå i små grupper med andre, der har en smartphone. Her fra bevæger vi os mod Frederiksstaden og nogle af de monumenter, der kan være med til at fortælle historien fra Danmarks kolonitid og frem til i dag. 

Kl. 18-20: Foredrag og falafler: Vi går i fælles flok (man kan også tage en bus) til Nørrebrogade 39, hvor der vil være et kort foredrag og oplæg til debat om forholdet mellem fortidens kolonisering og nutidens klimaspørgsmål. Her vil vi også nyde et økologisk og plantebaseret måltid sammen. 

Tag din gamle ven under armen og dyk ned i vores fælles fortid og rødderne til vores fælles fremtid. 

Støttet af Erasmus+

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview

Tilmeld

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!