Institut for Evige Utopier i Holbæk
Institut for Evige Utopier i Holbæk

Institut for Evige Utopier besøger Naturfestivallen i Odsherred

Slutter
Vig

En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere

Vandet og landbrugsjorden er det centrale og gennemstrømmende stof, vi væver oplevelsen omkring. Vandet i vores kroppe, i vores øjne og i naturen. Og i landbrugsjorden, som lægger krop til den mad vi spiser.

Et overraskende samtalekøkken indgår i begivenheden. Vi serverer smagsprøver, dialoger og tanker om EU´s mad-, klima- og biodiversitetspolitikog bringer vores utopier for natur tættere på virkeligheden.

Vi inviterer dig indenfor i den lille biotop Brodmann´s Omr. 17: Det sted i det menneskelige indre, hvor utopier kan anes og sanses. Stedet, hvor vores verdensbilleder formes, bygges op og brydes ned i en konstant bevægelse. Vi holder sanselige dialoger om EU som utopi i kroppen og vandet i en optisk installation, der kombinerer kunst og klimaaktivisme. Ambitionen er at gøre publikum bedre i stand til at forestille sig positive utopier for fremtiden ved at se en forvrænget virkelighed gennem den store kuppel. Utopier kan blive – og har før vist sig at være – starten på en ny virkelighed – tænk bare på kvinders stemmeret! Vi kalder det sensorisk aktivisme – hvor sanselig scenekunst kan kropsliggøre de problemstillinger, vi står overfor. Før og efter besøget står NOAHs miljøaktivister parat for at diskutere utopier med publikum.

Vi har åbent:

11.00-13.00 og 14.00-17.00

 

De støtter Institut for Evige Utopier

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!