klimamarch
klimamarch

Folkets Klimamarch

Slutter
Christiansborg Slotsplads - og mange andre byer i Danmark
Christiansborg Slotsplads, 1218 København K

Vi samles igen til Folkets Klimamarch!

Klimakrisen raser.
Europa har lige oplevet den værste tørke i 500 år, 30 mio. mennesker er blevet berørt af oversvømmelserne i Pakistan og i Somalia er regntiden udeblevet fire gange i træk.

Klimakrisen raser.
Men ifølge Klimarådet er vi IKKE på rette vej, hvis vi skal nå målsætningerne i Parisaftalen og Klimaloven. Det kommende valg er afgørende – der er ikke plads til flere fusere. Danmarks næste regering skal føre en ansvarlig og kompromisløs klimapolitik.

Klimakrisen raser - MEN SAMMEN KAN VI GØRE NOGET!
Derfor samles vi igen til Folkets Klimamarch og kalder til klimavalg! I 2019 marcherede over 40.000 mennesker, som alle var med til at skabe "Klimavalget". Visionen og konceptet er det samme i år. Alle er velkomne – uanset farve, religion, køn, nationalitet, seksualitet eller politisk orientering. Tag så mange venner du kan under armen, mød op, syng, råb og vær med til at gøre dette afgørende valg grønt!

Vi ses!

---

Overblik over klimamarcher i Danmark:

(weekenden før valget (29./30. oktober) - ikke udtømmende)

Ebeltoft
Haderslev
Helsingør
Hillerød
København
Nykøbing F
Odder
Rudersdal
Rødovre
Viborg
Aalborg
Aarhus

Om Folkets Klimamarch

Folkets Klimamarch arrangeres af en gruppe frivillige, som alle ønsker en grøn og bæredygtig fremtid. Folkets Klimamarch er uafhængig af partipolitik. Marchen støttes af en voksende gruppe af organisationer, som alle arbejder for en ansvarlig klimapolitik og social retfærdighed

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!