univers med måner
Equinox-Detox

Equinox - Detox

Slutter
Studiestræde 24
1455 København K

Vi fejrer forårsjævndøgn, "detoxer" fra vores skærm-fyldte hverdag og forbinder os med naturen. Vi skal helt ned i gear og mærke forvandlingen, som sker omkring os - foråret som pibler frem og lyset, der vender tilbage.

Er du også træt af vinter, skærme og mørket?

Kom med til ØkoKøn og Mærk Verden’s markering af, at vi går mod lysere tider samt at dag og nat er præcis lige lange. Vi fejrer forårsjævndøgn, "detoxer" fra vores skærm-fyldte hverdag og forbinder os med naturen. Vi lægger mobilerne væk og forbinder os med naturen gennem kreativitet og ritualer. Vi skal klippe gækkebreve, drikke detox-te, plukke forårsblomster og meget mere. Vi skal helt ned i gear og mærke forvandlingen, som sker omkring os - foråret som pibler frem og lyset, der vender tilbage.

På et fundament af økofeministisk erfaring og med inspiration fra naturterapien, vil vi skabe rammerne for en eftermiddag med fællesskab og mentalvelvære.
Vi sørger for aftensmad og det er ganske gratis.

Lyder det som noget for dig?
Tilmeld dig ved at skrive dit navn til Ida@noah.dk

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!