demo

Aktivisttræning: Handelspolitik og alternativer

Slutter
Global Aktion
Wesselsgade 2, st., 2200 Copenhagen

Kom med når Netværk for Solidarisk Handel inviterer til aktivist træning i handelspolitik.

Hvad end du som aktivist arbejder med klima, naturressourcer, demokrati, arbejdstagerrettigheder eller noget helt femte, spiller handelspolitik en væsentligt rolle for dit område. I Netværk for Solidarisk Handel har vi arbejdet med emnet siden 2017 og vil til denne træning dele ud af vores erfaring og viden på området.

Du vil få en indføring i hvad, der rør sig på området, få viden om frihandelsaftaler og investeringsdomstole, blive klædt på til at diskutere FN's Binding Treaty on Business and Human Rights og Stop ISDS kampagnen, samt blive præsenteret for alternativer til frihandelsdagsordenen.

Arrangementet er åbent for alle aktivister tilknyttet Global Aktion, NOAH, Mellemamerika Komitéen og Colombia Solidaritet, såvel som nye aktivister, der er interesserede i at engagere sig i handelsarbejdet.
Vel mødt!

Program:

17.30-18.30: Binding Treaty on Business and Human Rights & Stop ISDS kampagnen v. Johan Aagard Hagemann (Global Aktion)

18.30-19.00: Aftensmad

19.00-20.00: En alternativ handelspolitik v. Nanna Clifforth (NOAH)

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!