Aktion i Københavns Lufthavn

Silkeborg: Borgermøde om luftfart og lufthavnsudvidelser

Slutter
Hostrupsgade 49, 8600 Silkeborg
Tilmelding

Flyvning bidrager med 31 pct. af transportsektorens samlede klimabelastning i EU. Hele tiden kommer der nye flyruter til, og antallet af passagerer går samme vej, som når fly letter.

Regeringen er nølende overfor selv små afgifter på flytransport. Kun de færreste virksomheder arbejder aktivt for at begrænse ansattes forbrug af flyrejser og for at alternative, miljøvenlige transportformer.

I Jylland er der planer om flere udvidelser af lufthavne. Mange lokalpolitikere er for udvidelserne på trods af de uoverskuelige konsekvenser for klimaet.

Jacob Sørensen fra NOAH og Bevar Jordforbindelsen holder oplæg om luftfartens klimapåvirkning, EU’s indsats på området, og om hvad kommuner, virksomheder og private kan gøre for at reducere forbruget af flytransport i Europa.

Simon Grimstrup holder oplæg om lufthavnsudvidelser i Jylland.

Marlie Szlavik Johansen fortæller om arbejdspladser uden fly og togrejser i Europa.

Deltagelse er gratis, men af hensyn til lokale bedes du tilmelde dig.

 

støttet af Europa-Nævnet

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview

Tilmeld

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!