Vi forandrer verden mellem valgene
Uambitiøs klimapolitik

Klimavalg eller ej Vi forandrer verden mellem valgene

Så kom valget - og vi er mange, der drømmer om et klimavalg. Men vi er nok også ligeså mange, der frygter, at valgkampen nærmere kommer til at handle om falske teknologiske løsninger, der skal legitimere vækstsamfundets fortsættelse.

5. oktober 2022 · Kl. 14:48 Nyhed

Heldigvis skabes forandring ikke kun, når der er folketingsvalg, men gennem alt det vi går og foretager os i tiden imellem dem. Vi er mange, der kæmper for en retfærdig og bæredygtig verden hver dag - og alle kan være med. I NOAH håber vi derfor, at du vil være med til at forandre verden mellem valgene.

Hver dag arbejder græsrødder og organisationer for at skabe modstand og alternativer. Lokale grupper bekæmper fossil infrastruktur som nye motorveje og gasledninger. De bekæmper udvidelsen af den gigantiske svineproduktion og ødelæggelsen af vandmiljøet. Samtidig skaber græsrødder og organisationer regenerative jordbrug, energifællesskaber og grønne bo- og livsformer. 

Du kan finde din lokale gruppe på Be Like Ants.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!