aktion

Retsag: Støt retssagen mod Shell

Det er ikke er foreneligt med Paris-aftalen, hvis Københavns Lufthavn udvider kapaciteten fra 26 til 40 millioner årlige passagerer. Det meste flybrændstof i Danmark leveres af Shell, og forbruget er steget med 50 procent på fem år. Det er vanvittigt!

25. maj 2018 · Kl. 11:28 Nyhed

I stedet for mere luftfart, bør vi investere i klimavenlige transportløsninger, som f.eks. et europæisk netværk af nattog med god sovekomfort.

Retssagen mod Shell kommer nærmere, og Shell har for øjeblikket sit årlige aktionærmøde. Derfor aktionerer Friends of the Earth-grupper over hele verden mod Shell i denne uge. NOAH og Ungdom NOAH aktionerede onsdag aften. Du kan være med til at støtte retssagen ved at skrive under på støtteerklæringen.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!