renovering af hus

Bæredygtighed Nye kataloger om lokale løsninger

10. januar 2017 · Kl. 15:30 Nyhed

Genbrug, selvforsyning, opdragelse, økologi og grønne, lokale socialøkonomiske virksomheder - der er mange forskellige tilgange til bæredygtighed. Læs de mange spændende perspektiver i interviews med borgere og fagfolk i Vestsjælland i den nye folder "Vestsjælland tænker grønt".

I det nye katalog "Bæredygtig bolig" kan du blive inspireret til bæredygtige bygge- og boligløsninger. De fleste ser byggeri som noget, kun fagfolk kan udføre, noget, der koster mange penge eller noget, der kræver industrielt fremstillede materialer. Derfor stopper mange ved drømmen, derfor er byggeri så standardiseret, og derfor er bygge sektoren blevet en meget ressourcekrævende og forurenende affære. Men det er langt fra umuligt at foretage både små og store ændringer i vores bolig, der vil være til gavn for os selv, vores familie og miljøet.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!