Webinar
Invitation til webinar om menneskerettigheder.

Webinar Mød miljøforkæmpere fra El Salvador, Haiti, Brasilien og Costa Rica

22. juni 2022 · Kl. 11:48 Nyhed

På fredag den 24. juni kl. 15 lancerer NOAH sammen med Friends of the Earth Latinamerika og Karibien (ATALC) en rapport om menneskerettighedssituationen i Latinamerika i lys af coronapandemien.

Rapporten viser, hvordan menneskerettigheder og særligt lokalsamfunds kollektive rettigheder de senere år er blevet indskrænket gennem corona-restriktioner og pres fra transnationale virksomheder. 

Vi lancerer rapporten med et webinar, hvor du kan møde repræsentanter fra El Salvador, Haiti, Brasilien og Costa Rica, der vil fortælle om deres erfaringer.

Tilmeld dig webinaret her

Rapporten er en del af Friends of the Earth Internationals solidaritetssystem, der er etableret for hurtigt at kunne hjælpe aktivister og miljøforkæmpere som oplever trusler i forbindelse med deres arbejde.

Vel mødt!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!