folkets klimamarch

Folkets klimamarch Marchér med os den 8. september

VÆR MED til et mangfoldigt og smukt event i København hvor vi sætter en tyk streg under vores krav om ansvarlig klimapolitik og social retfærdighed! 

24. august 2018 · Kl. 11:04 Nyhed

Den 8. september er det Global Action Day, hvor folk jorden rundt samles om aktioner der markerer behovet for en hurtig og retfærdig omstilling mod en bedre verden. Vi mødes på Bertel Thorvaldsens Plads den 8. September kl. 13.00 til taler og musik hvorefter vi sammen går igennem Københavns gader.

Vi ønsker at skabe en inklusiv og mangfoldig begivenhed som kan samle folk på tværs af alder, køn, partitilhørsforhold, osv.

NOAHs fokus vil være på begrænsning af bil- og flytrafikken. Aktivister fra NOAH og Ungdom NOAH har haft travlt med at producere STOP-skilte med mange budskaber til Trafikministeren. 

Vi håber, du vil bakke op om vores budskab ved at tage en selfie og sende til Ole Birk Olesen, når marchen kommer forbi Trafikministeriet. Vi vil gerne gøre ministeren opmærksom på den ubekvemme sandhed, at det ikke kan lykkes at holde temperaturstigningerne under 2 grader uden at vi begrænser bil og flytrafikken drastisk. 

Folkets Klimamarch arrangeres igen i år af et lille netværk af borgere med forskellig baggrund og erfaring med græsrodsarbejde og mobilisering. Marchen støttes af en voksende gruppe af organisationer som alle arbejder for ansvarlig klimapolitik og social retfærdighed.

VIL DU HJÆLPE?

Hvis du vil hjælpe på selve dagen for marchen og/eller før kan du kontakte vores frivillig-koordinator Sarah, sarah.hellebek@gmail.com
Mere information findes her: www.klimamarchkbh.com

Partnere 

350 Klimabevægelsen DK / NOAH Mellemfolkeligt Samvirke (ActionAid Denmark) / Greenpeace Denmark / Omstilling Nu / Rådet for Bæredygtig Trafik / Verdens Skove / Bedsteforældrenes Klimaaktion / TIDTILFRED-aktivmodkrig / Black Lives Matter Denmark / ØKO-NET CARE Danmark / Plastic Change / Sex og Samfund / Det Økologiske Råd / Klimakollektivet Bicycle Innovation Lab / Skifergas NEJ TAK / Fredsvagten ved Christiansborg / Vedvarende Energi UngEnergi / Landsforeningen for Økosamfund / Oxfam IBIS / Danmarks Naturfredningsforening / WWF / Cyklistforbundet / Materiale Centralen / Afrika Kontakt / Levende Hav / CONCITO /

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!