spisornli

Undervisning Gratis undervisningsmateriale om mad, miljø og klima.

28. januar 2016 · Kl. 10:42 Nyhed

Spisornli.dk er en webportal med undervisningsforløb udviklet til grundskolens 4.-6. klasse og kan bruges i dansk, matematik, natur og teknologi, madkundskab og historie.

Materialet kan bruges i de enkelte fag eller tværfagligt og har til formål at inspirere og facilitere en undervisning af fremtidens madforbrugere, medborgere og madlavere.
Materialet spiller direkte sammen med folkeskolens formålsparagraf og passer til de forenklede Fælles Mål.

Gå på opdagelse på spisornli.dk.

Med udgangspunkt i portalens materiale tilbyder NOAH her i foråret gratis temadage til skoler i Storkøbenhavn. Vi tilrettelægger temadagene, så de passer til den enkelte skoles behov. Vi har blandt andet et samarbejde med Københavns skolehaver, så temadagen kan kombineres med praktisk arbejde som spiring og andre forårsaktiviteter.

For spørgsmål og bestilling af temadage se hjemmesiden: www.spisornli.dk eller kontakt os på 3536 1212 eller anna@noah.dk.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!