Act camp
Grafik: NOAH

NOAHs sommerlejre Compass for Climate Chaos og Act Camp

Denne sommer arrangerer NOAH hele to sommerlejre - og du er inviteret! Begge lejre er gratis at deltage i, men kræver tilmelding.

13. maj 2024 · Kl. 11:14 Nyhed

NOAHs to sommerlejre i år hedder henholdsvis Compass for Climate Chaos og Act Camp

Begge lejre ønsker at skabe fornyet håb og styrke til at navigere i klimakrisen, men lejrene adskiller sig også fra hinanden på en række punkter. 

Compass for Climate Chaos

Sommerlejren ‘Compass for Climate Chaos’ finder sted fra den 20. juni til den 24. juni. Den er international og sproget er engelsk. 

På lejren vil vi tage fat i de svære følelser, som kan opstå i en klimakrise - øko-angst, vrede eller sorg - og vende dem til håb, glæde og empowerment. Rammen for arbejdet på lejren er ‘The Work That Reconnects’, en metode som bruges til at skabe aktivt håb og give handlekraften tilbage til os.

Vi giver plads til omsorg, ro og healing. Vi skal meditere, fortælle og danse! Der vil være god mad, urtete og kreativitet. Du får også mulighed for at få hænderne i jorden.

Lejren er for dig, som oplever at det er svært at navigere i klimakrisen, som gerne vil kigge indad, eller som drømmer om at give sig selv en emotionel wellness oplevelse. Ligegyldig hvad din motivation er for at komme, så håber vi at du kommer hjem med lidt mere energi til at handle på det, som sker i verdenen. 

Du skal være over 18, men under 40 for at deltage. Det er gratis at være med, men det kræver en tilmelding. Læs mere om sommerlejren ‘Compass for Climate Chaos’ og tilmeld dig her

Act Camp - forandr fremtiden gennem leg og magi 

Synes du også, at klimakaos kræver lidt 'klimagi'? Så tag med på Act Camp og få magiske sommeroplevelser i naturen sammen med andre unge. 

Sommerlejren Act Camp ligger fra den 5. august til den 9. august. Den er for unge mellem 15 og 25 år, som kerer sig om naturen og som kan lide at udfolde sig kunstnerisk og kreativt. Det primære sprog på lejren vil være dansk.  

Vi skal tilbringe tid udenfor, lade fantasien løbe frit, blive inspireret af naturen og føle et tilhørsforhold til den verden, vi lever i, gennem magi og fortryllelse. Sammen vil vi skabe nye historier og fortællinger om klimagenerationens fremtid, blandt andet gennem rollespil og dukketeater. Lejren vil være opdelt i to sideløbende linjer, én som hovedsagelig arbejder med dukketeater og en som arbejder med rollespil. Der vil være flere fælles og overlappende aktiviteter i løbet af lejren

Er du interesseret i teater eller rollespil? Kan du lide at være kreativ og skabe noget med dine hænder og fantasi? Er du aktivt i klimakampen? Så tag med på Act Camp

Denne lejr er også gratis at deltage i, men kræver tilmelding. Læs mere om Act Camp og tilmeld dig her.
 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!