FN Nordisk Klimadag 2010 - den 11. november

17. september 2010 · Kl. 10:37 Nyhed

FNs klimatopmøde i december 2009 gik ikke så godt som håbet. Men klimakrisen varer jo ved, selvom politikerne ikke kan blive enige. Derfor sætter Nordisk Klimadag igen i år fokus på klimaet i øjenhøjde med børn og unge – for det er jo dem, der skal arve udfordringerne.

Målet med Nordisk Klimadag er at få børn og unge i Norden med i kampen for et bedre klima. Klimadagen afholdes den 11. november 2010.

NOAH har i flere år udarbejdet undervisningsmaterialer om bl.a. klimaemner. Vi har derfor valgt at samarbejde med Nordisk Ministerråd om Nordisk Klimadag 2010.

Skole eller gymnasieskoler kan vælge at markere selve dagen med et klimaarrangement eller deltage i en af de aktiviteter der foregår i løbet af efteråret.

Se nærmere på www.klimanorden.org

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for at vi kan levere et stykke arbejde der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!