Klimakøkken

Slutter
Birkerød Gymnasium
Søndervangen 56, 3460 Birkerød

Ungdom NOAH Nordsjællands første arrangement er klimakøkken og oplæg om madsuverænitet.

Kan du godt lide kaffe/te, kage og godt selskab? Og kunne du tænke dig at nyde netop de ting og samtidigt blive klogere på klimaet, og på hvad madsuverænitet egentlig er- og betyder for dette og os mennesker?
Så er du heldig!

Ungdom NOAH er en organisation for miljøinteresserede unge mellem 15 og 25 år, der indtil nu primært har opereret i København. Nu starter vi en lokalafdeling op i Nordsjælland!

Arrangementet kommer til at foregå på Birkerød Gymnasium fra 16:30, mandag den 18. februar; så hvis du er interesseret i miljø- og klimaproblematikker og kunne tænke dig at lære mere og møde andre unge med samme interesse, så snup en ven i armen og kom til vores klimakøkken, der byder på et kort oplæg om madsuverænitet, information om organisationens arbejde, kage, kaffe/te og en uforpligtende, hyggelig samtale :)

... selvom det foregår på Birkerød Gymnasium, er det Ungdom NOAH, der står for det, og det er for alle interesserede; vi har bare fået lov til at låne lokaler på BG :))

Læs mere om Ungdom NOAH her: https://noah.dk/ungdom

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for at vi kan levere et stykke arbejde der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!