Nattog i Europa

Transport Tag toget på ferie – spar klimaet!

Vi skal som danskere vænne os til nye rejseformer, der ikke belaster klimaet så meget som flyvningen gør. Vi kan sagtens rejse og opleve fremmede kulturer og landskaber uden så mange flyrejser

18. april 2018 · Kl. 13:23 Nyhed

Du kan ikke købe dine europæiske togbilletter nede på stationen længere. Men det kan lade sig gøre på anden vis. Interrail billetter til alle aldersgrupper gør det meget nemt at rejse rundt for den spontane rejsende, og den organiserede rejsende kan få hjælp til pladsbestillinger mv. hos specialiserede rejsebureauer.

Ét tog kan erstatte tre fly. Som tiden er gået, er der efterhånden al for få og små tog mellem de europæiske lande. Det må forbedres med større kapacitet og bekvemme tog. Og tog, der er egnede for rejsende med bagage, børn og med cykler. Derfor er det nødvendigt, at der genindføres nattog til/fra Danmark. I en fælles dansk-svensk-europæisk kampagne samler vi nu underskrifter til støtte for indførelse af moderne nattog fra Skandinavien til Tyskland og videre sydpå. Der er for langt til at alle rejser kan foregå i dagtimerne.

Rejsetiden med nattog er kort: En time til at ta’ en godnat-øl inden man sover, og en halv time til morgenkaffen. Så er man fremme!

Skriv under: Sats på nattog i Nordeuropa!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!