Vær med til at skabe en ny verden med plads til alle på en bæredygtig måde!

Er du mellem 15-25 år og vil du gerne være med til at bekæmpe klimaforandringer og miljøødelæggelser og sikre, at et sundt og levende miljø videregives til de kommende generationer?
Så er et medlemskab af Ungdom NOAH det helt rigtige for dig.

Tilmeld dig nedenfor. Så opretter vi en aftale hos Betalingsservice på 100,- kr. om året og du er fuldgyldigt medlem af Ungdom NOAH. Vi kontakter dig så snart som muligt.

Når du er medlem, kan du engagere dig på mange måder og på mange niveauer. Det er op til dig, hvordan du vil bidrage til Ungdom NOAHs arbejde.

Du kan f.eks. deltage i vores møder på Nørrebrogade 39 hver onsdag kl. 17:00, du kan starte din egen Ungdom NOAH-gruppe på din skole eller i dit lokalområde eller du kan blot holde dig orienteret i vores nyhedsbreve og deltage i aktiviteter og aktioner, når det passer ind i dit liv. 

Tak fordi du vil være med. Vi glæder os til at ændre verden sammen med dig!

  • Aktuelle Start
  • Preview
Vælg den afdeling du ønsker at blive medlem i. Hvis ikke der er en lokalafdeling i dit område, så efterlad feltet tomt og så kontakter vi dig.
Vælg den afdeling du ønsker at blive medlem i. Hvis ikke der er en lokalafdeling i dit område, så efterlad feltet tomt og så kontakter vi dig.
Vi beder om dit CPR-nummer, så vi kan bekræfte din identitet som retmæssig indehaver af den oplyste bankkonto og så vi kan indberette dit bidrag til SKAT.