BP

Stop Baltic Pipe

Slutter
Folkets Hus
Stengade 50, 2200 København N

Baltic Pipe er en katastrofal beslutning og kulsort klimapolitik. Den skal stoppes, så på søndag går vi på gaden med "Baltic Pipe NEJ TAK" og "Klima Aktion DK"

Den grønne omstilling modarbejdes aktivt af regeringen og det statsejede firma Energinet, der er i færd med at påbegynde konstruktionen af en flere hundrede kilometer lang rørledning, som efter planen skal føre norsk fossilgas til Polen fra 2022.

Men den plan må ændres! For at undgå katastrofal uoprettelig global opvarmning må vi lade kul, gas og olie blive i undergrunden.

De milliarder, der investeres i dette project, må og skal bruges på langsigtede grønne investeringer og ikke denne økonomisk spekulative og miljømæssigt farlige rørledning, der kun vil føre til yderligere global opvarmning.

Vi går på gaden for at sige nej tak til Baltic Pipeline - kom og vær med!

Følg med på Facebook.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!