rødder

Nyt program NOAH ØkoKøn

NOAH har åbnet et nyt program: ØkoKøn. Programmet omhandler køn, ligestilling, privilegier og undertrykkelse i forhold til klima- og miljøproblemstillinger. Og du kan være med!

12. februar 2019 · Kl. 18:51 Nyhed

Ulighed mellem køn er stadig en udfordring, og det viser sig også i klima- og miljøspørgsmål; kvinder og queers kæmper i langt højere grad end mænd med konsekvenser af klimaforandringerne og de har mindre adgang til Jordens ressourcer.  Læs mere om programmet her.

Programmet afholder sit første arrangement den 8. marts på Kvindernes Internationale Kampdag med lanceringen af et zine og et infomøde, hvor du kan høre mere om gruppen. Se mere om arrangementet her.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!