Genoptryk Nogle oplysninger om den jord, vi sammen lever på

Genoptryk af NOAH-klassiker i forbindelse med NOAHs 40 års jubilæum.

  • 8. januar 2010

Nyklassikeren er skrevet med en iver og et vid, der er mindst ligeså vedkommende og relevant for det miljøpolitiske landskab, som da bogen udkom i 1970.

Forfatteren Tage Voss gav denne modtagelse ved genudgivelsen:
“Den berømmelige NOAH-gruppe af unge studerende, der med djævelsk energi og kundskab forløste hele forureningsdebatten i Danmark, har genudsendt sin klassiker. Spændende billedbog og rystende dokumentation, masser af oplysninger, dygtigt skåret til, let at læse og med et altnedtromlende engagement. Læs den – strø den rundt som gave: de værdige behøver den – de uværdige trænger til den. Hvis vores verden skal gå videre...”.

Genudgivelsen er stadig på lager. Købes via NOAHs sekretariat tlf. 3536 1212 (man-fre kl. 10 – 14), noah@noah.dk

Pris: før 150 kr. plus porto. Nu kun 100 kr. plus porto.

Støt NOAHs arbejde

Din støtte er altafgørende for at vi kan levere et stykke arbejde der gør en forskel. Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 15.600). Tusind tak!