Intromøde

Bliv aktivist i NOAH Intromøde 23. august

Onsdag d. 23. august kl. 19.00 afholder vi intromøde om NOAH for alle interesserede

  • 10. august 2017

Bliv introduceret til NOAHs arbejde for miljøretfærdighed og få inspiration til at blive aktiv! 

NOAH er en miljøorganisation, hvor du kan få praktisk erfaring inden for kampagne- og projektarbejde, aktivisme, aktioner og politisk lobbyarbejde. Til intromødet kan du møde aktivister fra NOAH og høre, hvordan du aktivt kan indgå i vores arbejde. Vi er ca. 100 aktivister, der er fordelt på en række emnegrupper og et lille sekretariat med 4-5 ansatte. 

Det er indignation, hjerteblod og engagement, der driver NOAH, og det er 100 % de aktive, der bestemmer retning og mål for vores arbejde. Du har indflydelse og får ansvar. Vi lægger særlig vægt på social, politisk og økonomisk retfærdighed i vores miljøarbejde. Det globale udsyn er vigtigt, og derfor er vi det danske medlem af den internationale bevægelse Friends of the Earth.

Er du forhindret i at deltage, kan du kontakte vores sekretariat og aftale et møde. Skriv til mads@noah.dk eller ring 35 36 12 12. 

Tilmeld dig her

Støt NOAHs arbejde

Din støtte er altafgørende for at vi kan levere et stykke arbejde der gør en forskel. Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 15.600). Tusind tak!