Åbent Modvækst Møde

Slutter
NOAH
Nørrebrogade 39, 2200 København N
Tilmelding

Kom til åbent møde og lær om begrebet modvækst, samt de klimatossede individer der promoverer det, at kende. Det kan være du ender med at slutte dig til dem?

Modvækst er en grundlæggende demokratisk idé, og bevægelsen bag ideen er på mange møder et forsøg på at udvide og forbedre demokratiet, som en af de primære løsninger på vor tids enorme klima-, miljø- og ulighedsproblemer. Derfor afholder modvækstgruppen i NOAH åbent møde på vores allesammen demokratidag, nemlig Grundlovsdag, d. 5. Juni.
Dagen, hvor det pudsigt nok også er Global Degrowth Day!

Modvækst er en ide og en bevægelse, som bygger på overbevisningen om at det ofte enøjede fokus på økonomisk vækst i verdens rige lande, bringer langt mere skade end gavn - både miljømæssigt og socialt. Det er ideen om at de rige lande bør give plads til resten, ved simpelthen at fylde mindre - bogstavelig talt. Den bygger på afvisningen af at fortsat eksponentiel økonomisk vækst er forenelig med en bæredygtig omstilling. Altså en afvisning af ideen om “grøn” vækst.

Dette er en forsimpling, og emnet kræver selvfølgelig en længere introduktion. Så hvis du også er træt af det konstante fokus på mest mulig økonomisk vækst, og også er skeptisk om hvorvidt det virkelig kan passe, at vi både kan bliver materielt rigere og få en bæredygtig og retfærdig verden, så kom til åbent møde. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og blive provokeret, det er jo sundt en gang imellem, samt få punkteret nogle uholdbare antagelser om den moderne økonomi, så kom ligeledes til åbent møde.

Skemaet for dagen er som følger:

15.00-15.15
Velkomst, samt intro til NOAH og modvækstgruppen.

15.15-16.15
Introduktion til modvækst v/ Joachim Tilsted, ph.d. studerende på Lund Universitet - inklusive spørgsmål og øvelser.

16.15-17.00
Øl, vand og snak.

17.00
Tak for i dag.

Arrangementet vil foregå i vores smukke gårdhave med indgang på Nørrebrogade 39.

Vi glæder os til at se jer!

Alt det bedste,
Modvækstgruppen i NOAH.


P.S. Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer vedrørende smitteindæmning, og derfor skal man tilmelde sig, så vi kan holde den nødvendige mængde afstand. Der vil altså være et maks antal deltagere, svarende til de gældende retningslinjer, eller mindre.

P.P.S Såfremt man er forhindre i at komme, kan man sende en mail til emil@noah.dk
Hvis man ikke bor i Københavnsområdet, men stadigvæk gerne vil deltage i arbejdet med modvækst, kan man ligeledes skrive til samme mail - og så tager vi en snak om hvad vi kan gøre sammen :)

 

Tilmelding

  • 1 Aktuelle Start
  • 2 Preview

Tilmeld

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!