International skovdag

FN kalder skovrydning CO2-neutral

FN's fødevare- og landbrugsorganisation (FAO) og Collaborative Partnership on Forests benytter den internationale skovdag i dag til at promovere brugen af træ til energi (bioenergi) ved forfejlet at kalde det CO2-neutralt og bæredygtigt.

  • 21. marts 2017
Natur

Ødelæggelsen af Amager Fælled er dårligt for helbredet

Bedre adgang til naturen kan være nøglen til at tackle alvorlige sundhedsproblemer. Så enkelt er budskabet i en ny videnskabelig gennemgang af forskningen inden for sammenhængen mellem natur og livskvalitet. Det står i skærende kontrast til, hvordan Københavns Kommune i øjeblikket er ved at bortskaffe det sidste naturområde på Amager Fælled for at bygge boliger. Miljøorganisationen NOAH udgiver en kortfilm om naturens betydning for livskvalitet.

  • 21. marts 2017
energi

NOAH kritiserer Brancheaftalen om bæredygtig biomasse  

Danmarks samlede forbrug af biomasse (biologiske materialer dvs. træ, fødevarer og foder mv.) er allerede for højt. NOAH har derfor indsendt et kritisk høringssvar til NEPCon, der er et certificeringsfirma, som i samarbejde med Energistyrelsen står for at udarbejde en risikovurdering, der  skal sikre såkaldt bæredygtig  biomasse til energi fra danske skove. 

  • 15. september 2016

FN’s første Internationale Skovdag

Stop efterspørgslen på træbaserede produkter – certificering hjælper ikke

  • 21. marts 2013

NOAH skaber bæredygtigt skovbrug i Ghana

Bæredygtigt skovbrug i Ghana NOAH har arbejdet sammen med Friends of the Earth Ghana (FoE Ghana) i mere end tre år. Projektet blev afsluttet i marts 2012

  • 3. juni 2012
Tilmelding til skove